Werken bij Activate betekent

Jezelf ontwikkelen door middel van salestrainingen
Werken in een leuk team
Je eigen loon bepalen
Zelf je werktijden bepalen

go on. ask
me anything!

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijvingsformulier in en we contacteren je asap voor een kennismakinggesprek op de vestiging. Schrijf nu in!

Wanneer word ik uitbetaald?

Bij Activate word je loon door Tentoo op maandelijkse basis verwerkt en betaald. Na verwerking door Tentoo, afhankelijk van je bank, ontvang je deze binnen de 2 à 3 werkdagen op je bankrekening.

Ben ik geschikt?

Ben je een sociaal persoon die van een leuke sfeer houdt, maar ook graag wat wil bijverdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben je zeker geschikt!

Voor welke organisaties en bekende namen werk ik?

Bij Activate kun je voor grote bekende commerciële merken en voor non-profit organisaties werken. Zo kun je nieuwe klanten werven voor Oxfam Solidariteit of HelloFresh.

Hoe flexibel zijn de werkuren?

Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen, hierdoor is de studentjob gemakkelijk te combineren met zo goed als elke studie. Tussen maandag en vrijdag word je om 13.15 uur op de vestiging verwacht en zal je om 20u uur langs de laatste deur gaan. Op zaterdag word je om 12.30u op de vestiging verwacht en eindigt je dag ook vroeger.

JOIN
THE
WOLF
PACK

© Activate 2018 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer
Ja ik wil direct inschrijven!