Werken bij Activate betekent

Jezelf ontwikkelen met salestrainingen
In een gezellig team werken
Je eigen salaris bepalen
Zelf bepalen wanneer je werkt

go on. ask
me anything!

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je in te plannen voor een kennismaking op de vestiging. Schrijf nu in!

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Bij Activate wordt jouw loon door Tentoo op maandelijkse basis verwerkt en uitbetaald. Afhankelijk van je bank, ontvang je deze binnen de 2 à 3 werkdagen op je bankrekening.

Ben ik geschikt?

Ben jij een sociaal persoon die van gezelligheid houdt, maar die ook een leuk zakcentje wil verdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben jij zeker geschikt!

Voor welke merken werk ik?

Bij Activate kun je voor grote bekende commerciële merken en voor non-profit organisaties werken. Zo kun je nieuwe klanten werven voor Oxfam Novib of HelloFresh.

Hoe flexibel zijn de werktijden?

Je kunt wekelijks bepalen hoeveel dagen je wilt werken. Hierdoor is de bijbaan makkelijk te combineren met bijna iedere studie. Op maandag tot en met vrijdag word je om 14.30 uur op de vestiging verwacht en zul je om 21 uur langs de laatste deur gaan. Op zaterdag en zondag begin je rond 12 uur en ben je dus ook eerder klaar.

JOIN
THE
WOLF
PACK

© Activate 2017 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer
Ja ik wil direct inschrijven!