Werken bij Activate betekent

Jezelf ontwikkelen door middel van salestrainingen
Werken in een leuk team
Je eigen loon bepalen
Zelf je werktijden bepalen

we want you!
yeah you!

Werken bij Activate biedt meer dan een standaard studentenjob! We bieden je een kans om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen. Voordat je aan de slag gaat geven we een basis training communicatie die later eventueel aangevuld kan worden met cursussen om je competenties bij te schaven.

go on. ask
me anything!

Algemeen

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijvingsformulier in en we contacteren je asap voor een kennismakinggesprek op de vestiging. Schrijf nu in!

Wanneer word ik uitbetaald?

Bij Activate word je loon door Tentoo op maandelijkse basis verwerkt en betaald. Na verwerking door Tentoo, afhankelijk van je bank, ontvang je deze binnen de 2 à 3 werkdagen op je bankrekening.

Ben ik geschikt?

Ben je een sociaal persoon die van een leuke sfeer houdt, maar ook graag wat wil bijverdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben je zeker geschikt!

Voor welke organisaties en bekende namen werk ik?

Bij Activate kun je voor grote bekende commerciële merken en voor non-profit organisaties werken. Zo kun je nieuwe klanten werven voor Oxfam Solidariteit of HelloFresh.

Hoe flexibel zijn de werkuren?

Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen, hierdoor is de studentjob gemakkelijk te combineren met zo goed als elke studie. Tussen maandag en zaterdag ga je van 14:00 tot 20:00 uur langs de deuren.

meet the
crazy bunch

Sinds oktober 2012 zetten wij ons in voor het werven van leden en donateurs voor de grootste opdrachtgevers van België. Dit kunnen goede doelen zijn, maar we werken ook samen met bekende commerciële merken zoals HelloFresh. Door middel van persoonlijke gesprekken aan de deur, op straat of op evenementen zorgen we voor nieuwe donateurs die bijdragen aan de groei van de stichting of het merk waar we voor lopen. We hebben vestigingen in alle grote studentensteden, dus er is altijd een vestiging in de buurt!

Door salestrainingen en workshops te geven willen wij ervoor zorgen dat onze werknemers zich constant kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien. In combinatie met de flexibele werktijden en een bonus per geworven donateur is dit de ideale bijbaan. Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, gezellige collega’s om ons team te versterken!

© Activate 2021 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!