Meewind

Bij SQPeople zijn we bewust bezig met duurzaamheid. Als klant van Greenchoice én als participant in Meewind. Want een bijdrage leveren aan een schone toekomst hoeft niet ingewikkeld te zijn.

 

Kiezen voor groen

Al onze vestigingen nemen groene stroom af van Greenchoice. Een leverancier die haar energie duurzaam en dichtbij opwekt. Uit zon, wind, water en biomassa. Bij SQPeople nemen we niet alleen groene stroom af, we dragen ook direct bij aan de opwekking hiervan. Heel eenvoudig, door te beleggen in Meewind.

 

Meer vermogen

Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in de productie van duurzame energie. Hoe meer particulieren en bedrijven participeren, hoe meer vermogen beschikbaar is voor nieuwe projecten. Meewind zorgt niet alleen voor de financiering van deze duurzame projecten, maar speelt tevens een actieve rol bij de realisatie hiervan.

 

Rendabel en duurzaam

Door te investeren in Meewind maken we – samen met ruim 6500 andere participanten – tal van duurzame energieprojecten mogelijk. Van een windpark op zee tot een biogasinstallatie. Rendabele projecten die de wereld weer een beetje schoner maken. Daar dragen we met SQPeople graag ons steentje aan bij.

 

MEEWIND

Kijk voor meer informatie op: www.meewind.nl

    

© Activate 2018 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer
Ja ik wil direct inschrijven!