volg ons via social media

Contact opnemen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst of je vraag hieronder in het FAQ overzicht staat. Zo niet, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier!.
Hoofdkantoor

Contactgegevens van al onze vestigingen zijn hierboven te vinden.

Kantooruren Kantooruren
Maandag - Vrijdag: 09.00 - 20.00
Adres Adres
Lange Nieuwstraat 15, 2000 Antwerpen
Contact Contact
Tel: 02/669.96.83 / Mail: info@activate.be

Vestigingen

Selecteer hieronder een vestiging voor adres- en contactgegevens.

ADRES

Lange Nieuwstraat 15,
2000 Antwerpen

CONTACT

Tel: 02/669.96.83
Mail: info@activate.be

SOCIAL MEDIA

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan ons? Kijk eerst of je antwoord op een van je vragen hieronder staat. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het bovenstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waar kan ik me inschrijven?

Om bij Activate aan de slag te gaan moet je het inschrijfformulier invullen. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen om je in te plannen voor een kennismaking op de vestiging.

 

Welke dag krijg ik uitbetaald?

Bij Activate wordt jouw loon door Tentoo op maandelijkse basis verwerkt en uitbetaald. Afhankelijk van je bank, ontvang je deze binnen de 2 à 3 werkdagen op je bankrekening.

Hoeveel bedraagt mijn nettoloon?

Om je nettoloon te kennen moet je rekening houden met je sociale bijdrage (RSZ) en de bedrijfsvoorheffing. Werknemers en werkstudenten betalen een RSZ-tarief van 13,07%. Jobstudenten mogen 50 dagen werken gedurende het jaar en betalen een verlaagd tarief van 2.71 % voor de volledige periode. Het percentage bedrijfsvoorheffing dat je betaalt is  afhankelijk van je gezinssituatie en  van  je inkomen. Op vacature.com vind je een calculator waar je je nettoloon kan berekenen.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Activate is in elke grote studentenstad te vinden. Vanaf de vestiging word je met de auto naar de werklocatie gebracht. Mocht het voorkomen dat je met het openbaar vervoer naar locatie moet, dan worden deze reiskosten terugbetaald.

© Activate 2017 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer
Ja ik wil direct inschrijven!